Vers van de pers; nieuwe Schintaler show

We hebben in onze drukke agenda’s nog een gaatje kunnen vinden voor een nieuwe Schintaler show. Op zaterdag 24-06 as zullen we evenementen lokatie All-In Echt op de kop gaan zetten.
Twee jaar geleden waren we ook al eens te gast in deze geweldige lokatie. We gaan er ook nu weer één groot feest van maken in Echt.
Reserveer snel je kaarten via www.allinecht.nl

Een week later op zaterdag 01-07 zijn we te gast tijdens het 100 jarig bestaan van de fanfare in de feesttent te Genhout.
Ga hier voor kaarten naar www.fanfare-genhout.nl/100jaar

Allinecht

Poster_Evenement_100jaar-01

Nieuwe shows in 2017

Bijgaand alvast een paar bevestigde shows voor 2017:
25-03 Gemeenschapshuis – Schimmert. Voorverkoop adressen voor kaarten;
Café ’t Weverke en Soons Doe het zelf te Schimmert. Bakkerij Extra in Schinnen.
Wees er snel bij want vol is vol

01-07 Feesttent – Genhout. Voorverkoop adressen voor kaarten;
www.fanfare-genhout.nl

08-09 Openair – Vierlingsbeek. Voorverkoop adressen voor kaarten;
www.vierlingsbeekopenair.nl of Herberg Thijssen – Vierlingsbeek

26-08 Schintalershow in Heerlerheide

RKSV Groene Ster bestaat 90 jaar en dat moet gevierd worden.

Vrijdag 26 augustus 2016 een van de spaarzame exclusieve concerten van ons dit jaar. En wel in Heerlerheide. Opening paviljoen 20.00 uur.  Het evenement zal plaatsvinden in het feestpaviljoen op het sportpark van RKSV Groene Ster aan de Hei-Grindelweg in Heerlerheide. Na de succesvolle jubileumwedstrijd tegen de trots van het Zuiden Roda JC is dit de tweede grote activiteit in het kader van het 90-jarig jubileum.
Voorverkoop
Voor voorverkoop van tickets voor de Schintaler (€ 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa) bekijk de website www.groenester.nl of ga naar de voorverkoopadressen op Heerlerheide-Heksenberg. Clublokaal Café Dirkjan, Gravenstraat 2; Café Zaal d’r Bok, Bokstraat 53; Primera, Wannerstraat 15-17 en Tabak & Gemak Heksenberg, Monseigneur Hanssenstraat 17. Schinnen: Tabakspeciaalzaak Hurkens, Nieuwe Markt 4 Schinnen.
Voorverkoop in kantine
Op vrijdag 19 augustus zal er ook voorverkoop plaatsvinden van 19.00 – 21.00 in de kantine van RKSV Groene Ster. Deze avonden kunnen Groene Ster leden per lid één kaart kopen met extra korting (kaart kost dan 10 euro).

Tot 26-08

Martin & Guido / Schintaler

Welkom op de officiële website van Martin & Guido, bekend geworden als frontmannen van de Limburgse formatie 'Schintaler'. Nu inmiddels alweer een hele tijd ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Op de website is alle relevante informatie omtrent het duo te vinden. Van het ontstaan van de Schintaler tot de meest recente optredens. Kijk en luister naar de geplaatste video's, lees het laatste nieuws of vraag informatie voor een eventueel optreden.