Volop in beweging!

Na vele positieve reacties over onze (eindelijk…ja sorry) nieuwe website hier even een update waar we mee bezig zijn.
Afgelopen maandag zijn we gestart met het opnemen van enkele nieuwe nummers. Er zitten nummers tussen waarvan jullie zullen gaan zeggen; ja eindelijk, weer zoals vanouds. Nog even geduld hebben, het resultaat laten we zo snel mogelijk horen.

Leuk om te melden is dat we op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht staan en samen met jullie een leuk feestje te gaan bouwen. Ook vereerd om te melden is dat er een aantal (grote) organisaties ons benaderd hebben of het niet mogelijk was weer een optreden te verzorgen met de band (de Schintaler) dus. Wellicht dat we toch eens met z’n alle bij elkaar moeten komen. Begin van een reunie tour ?

Vind je het leuk om een optreden van ons bij te wonen, kijk dan op onze agenda.

Tot snel,
Martin & Guido

Martin & Guido / Schintaler
Welkom op de officiële website van Martin & Guido, bekend geworden als frontmannen van de Limburgse formatie 'Schintaler'. Nu inmiddels alweer een hele tijd ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Op de website is alle relevante informatie omtrent het duo te vinden. Van het ontstaan van de Schintaler tot de meest recente optredens. Kijk en luister naar de geplaatste video's, lees het laatste nieuws of vraag informatie voor een eventueel optreden.