Martin gaat stoppen met tape-act Martin & Guido

Hallo Schintaler fans !
Terwijl het carnavalsseizoen in volle gang is zijn we achter de schermen met leuke en verrassende dingen bezig. Binnenkort zullen we jou daarvan als eerste op de hoogte brengen.
Wat we wel alvast willen melden is dat Martin Diederen na 22 jaar -waarin hij vrijwel alle zittingen van binnen en buiten gezien heeft-, na dit seizoen gaat stoppen met de tape-act Martin & Guido. Door zijn drukke baan is het combineren vrijwel onmogelijk geworden; en dan moet je keuzes maken aldus Martin. Het is goed geweest. Uiteraard kunnen we deze beslissing alleen maar respecteren.
Het stoppen van Martin bij de tape-act staat los van de optredens met de Schintaler. Die gaan inclusief Martin uiteraard gewoon verder.
Guido zal de tape-act solo voortzetten. Dus organisatoren van zittingen of andere carnavaleske activiteiten; geen paniek. De tape-act is gewoon te boeken, maar dan Guido alleen.

Martin & Guido / Schintaler
Welkom op de officiële website van Martin & Guido, bekend geworden als frontmannen van de Limburgse formatie 'Schintaler'. Nu inmiddels alweer een hele tijd ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Op de website is alle relevante informatie omtrent het duo te vinden. Van het ontstaan van de Schintaler tot de meest recente optredens. Kijk en luister naar de geplaatste video's, lees het laatste nieuws of vraag informatie voor een eventueel optreden.