Eerste nieuwe Schintaler shows 2015 bekend

Door een zeer drukke agenda van Andre Rieu waar de Schintaler leden Roger Diederen en Leon van Wijk onderdeel van uit maken zullen er in 2015 een beperkt aantal Schintaler shows gedaan kunnen worden. Toch mogen we trots melden dat het voor april gelukt is 2 shows te kunnen bevestigen.
De eerste van 2015 trappen we af in Beek. Na het succes van vorig jaar waar we in een uitverkochte discotheek Mondial voor de Baeker Pottetaote een fantastische avond hadden gaan we op 10-04-2015 dit kunstje herhalen.
Noteer dus 10-04-2015 in de agenda en zorg snel voor kaarten. Vervolgens gaan we met het hele circus op 25-04 naar Banholt. Op de jaarlijkse Hei Op Feesten zullen we ook daar er één groot feest van maken.Poster 2015
SchintalerBeek

Martin & Guido / Schintaler
Welkom op de officiële website van Martin & Guido, bekend geworden als frontmannen van de Limburgse formatie 'Schintaler'. Nu inmiddels alweer een hele tijd ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Op de website is alle relevante informatie omtrent het duo te vinden. Van het ontstaan van de Schintaler tot de meest recente optredens. Kijk en luister naar de geplaatste video's, lees het laatste nieuws of vraag informatie voor een eventueel optreden.