26-08 Schintalershow in Heerlerheide

RKSV Groene Ster bestaat 90 jaar en dat moet gevierd worden.

Vrijdag 26 augustus 2016 een van de spaarzame exclusieve concerten van ons dit jaar. En wel in Heerlerheide. Opening paviljoen 20.00 uur.  Het evenement zal plaatsvinden in het feestpaviljoen op het sportpark van RKSV Groene Ster aan de Hei-Grindelweg in Heerlerheide. Na de succesvolle jubileumwedstrijd tegen de trots van het Zuiden Roda JC is dit de tweede grote activiteit in het kader van het 90-jarig jubileum.
Voorverkoop
Voor voorverkoop van tickets voor de Schintaler (€ 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa) bekijk de website www.groenester.nl of ga naar de voorverkoopadressen op Heerlerheide-Heksenberg. Clublokaal Café Dirkjan, Gravenstraat 2; Café Zaal d’r Bok, Bokstraat 53; Primera, Wannerstraat 15-17 en Tabak & Gemak Heksenberg, Monseigneur Hanssenstraat 17. Schinnen: Tabakspeciaalzaak Hurkens, Nieuwe Markt 4 Schinnen.
Voorverkoop in kantine
Op vrijdag 19 augustus zal er ook voorverkoop plaatsvinden van 19.00 – 21.00 in de kantine van RKSV Groene Ster. Deze avonden kunnen Groene Ster leden per lid één kaart kopen met extra korting (kaart kost dan 10 euro).

Tot 26-08

Martin & Guido / Schintaler
Welkom op de officiële website van Martin & Guido, bekend geworden als frontmannen van de Limburgse formatie 'Schintaler'. Nu inmiddels alweer een hele tijd ook als duo actief om alle feesten van de nodige stemming te voorzien. Op de website is alle relevante informatie omtrent het duo te vinden. Van het ontstaan van de Schintaler tot de meest recente optredens. Kijk en luister naar de geplaatste video's, lees het laatste nieuws of vraag informatie voor een eventueel optreden.